Dsquared2 schoenen voor heren

Shop jouw Dsquared2 schoenen voor heren

Dsquared2 is een merk waar de meeste mannen wel van hebben gehoord. Veel mannen zijn altijd erg tevreden over hun Dsquared. “Echt goede schoenen” is een uitdrukking die vaak gepaard gaat met Dsquared schoenen.

Vanaf het eerste moment dat Dsquared sneakers op de markt kwamen, verkopen wij ze. De modellen blijven eigenlijk altijd nagenoeg hetzelfde. Ze zijn altijd met streep of met boog. Eerst op een wat plattere zool, toen op een wat hogere zool en nu hebben ze de zool meer sneaker gemaakt, waardoor hij soepeler afwikkelt. Dsquared2 sneakers zijn ook vaak wel in kleurtjes, alhoewel de black-on-black en de black-white altijd een bestseller zijn.

De Legend en de Classic Dsquared schoenen

De legend en de classic zijn variaties van het model van de boog en streepjes. Toch is de look totaal veranderd. Voordeel is wel dat deze nieuwe classics soepeler afwikkelen dus minder stug zijn. Uiteraard zijn ze in verschillende kleurtje maar ook black-on-black en de black-white zijn uiteraard ook van de partij. De Legend is qua zool wat meer uitgesproken en de Classic wat gestroomlijnd. Uiteraard zijn ze leer van binnen en leer van buiten en is de kwaliteit bewaard zoals we dat van Dsquared2 kennen.

De Bubble Dsquared2 sneaker voor heren

De Bubble sneaker spreekt voor zich. Het heeft een bubble in de hak. Deze Dsquared schoen van mannen is wat minder mainstream en zeker voor een man die gezien mag worden. De Bubble is er in verschillende kleurcombinaties en door de veelal mesh bovenkant ziet de schoen er meer uit als een sportschoen. Toch staat deze dsquared2 sneaker ook goed onder een pantalon. 

 

Veelgestelde vragen over Dsquared2 Heren schoenen

Komen de "oude"dsquared schoenen nog terug?
Zeg nooit, nooit. Maar vooralsnog worden ze niet meer geproduceerd. En als Dsquared2 deze schoenen niet in productie neemt, kunnen wij ze niet bestellen. Dsquared gaat vol voor de Legend en de Classic, en eigenlijk moet je ze gewoon eens keertje passen, want ze zitten wel echt fijner dan de ‘oude’.

Is Dsquared2 een italiaans merk?
Nee en ja. De broers Dean en Dan Caten zijn geboren in Canada, maar hun merk, schoenen kleding accessoires werden voor het eerst gepresenteerd in Milaan, Italië, maar ook werken zij met Italiaanse fabrikanten om de collectie zoveel mogelijk uit italië te laten komen.

Hoe herken ik een Dsquared2 schoen voor mannen?

Er zijn een aantal vaste waardes wat een Dsquared2 schoen een Dsquared2 schoen maakt. Meestal zijn ze onverwoestbaar en kun je er jaren op voort. Maar ook de ‘maple leaf’ en een Dsquared schoen gaan hand in hand. Het esdoornblad is te vinden op de tong van een schoen, of doormidden aan de zijkant. Het esdoornblad verwijst naar de de Canadese vlag, daar waar Dean en Dan Caten geboren zijn. Op de andere modellen zie je ook vaak 1964 terug komen, het jaar waar de twins geboren zijn.

Welke kleurcombinatie van Dsquared2 heren sneakers is het best?
In principe kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen welke kleur je het mooist vindt. Maar de beste kleurcombinatie voor heren is toch de extra white/black (wit met zwarte rubber), de extra white/khaki maar zeer zeker ook de  extra white/orange fluo/cobalt (wit met oranje en blauw hiel) 

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Search engine powered by ElasticSuite